Social

#radoi #steaua #rapid

Radoi crede ca rapidistii s-au comportat ca niste lasi in partida cu CFR

Intrerupt in minutul 73 de arbitrul , duelul dintre Rapid si Steaua continua la nivelul declaratiilor. Acuzati de capitanul Stelei ca nu si-au aparat corect sansele la Cluj, rapidistii au ripostat dur: probabil ca stelistii se simt cu musca pe caciula pentru felul in care s-au comportat pe Giulesti!

Acuzati de Mirel Radoi ca nu s-au comportat ca niste barbati in partida cu CFR, Rapidistii cred ca rivalii din Ghencea profita de orice moment pentru a se razbuna. Asta dupa ce si ei au declarat ca stelistii au fugit ca niste lasi dupa intreruperea partidei directe de catre centralul Alexandru Deaconu .

"S-au simtit cu musca pe caciula la meciul direct si au simtit nevoia sa-si ia revansa", a declarat antrenorul rapidistilor, Marian Rada .

Rada e convins ca duelurile verbale vor continua in Liga I atata timp cat ele par a fi aducatoare de bani.

"Seful Ligii a spus la un moment dat ca balacareala duce la vanzarea mai buna a fotbalului. Cand imi puneti intrebari ma faceti sa particip la aceasta balacareala", a incheiat Marian Rada.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea