Social

#Gabriela Firea RADET #insolventa RADET #radet

RADET, in insolventa. Mesajul Gabrielei Firea pentru bucuresteni

Consilierii generali ai Capitalei au decis, miercuri, inceperea procedurilor de intrare in insolventa a RADET, care are datorii catre Electrocentrale Bucuresti in valoare de peste 3,9 miliarde lei!

,,A fost o hotarare prin care ne mandateaza pentru initierea procedurii de insolventa a Regiei. Practic, ne punem sub protectia Tribunalului. Noi doar am prezentat situatia grava in care ne aflam, in care avem 3,9 miliarde lei datorie catre ELCEN. Nu avem posibilitatea fizica sa o platim. in sedinta de Consiliu de Administratie de maine (n.r. joi) vom lua act de hotararea CGMB si vom inainta cerere catre Tribunalul Bucuresti”, a precizat presedintele Consiliului provizoriu de Administrare al RADET.

,,Azi am intrat in legalitate. Masura trebuia luata de mult, trebuia declarata insolventa cu mai mult timp inainte. Vreau sa asigur angajatii RADET ca nu se pune problema disponibilizarilor, ci este o modalitatea de a salva entitatea economica si de a o restructura. Nu vor exista probleme din punct de vedere al livrarii energiei termice, iar bucurestenii vor avea atat apa calda cat si caldura. Odata cu intrarea in insolventa se opresc toate notificarile creditorilor, se analizeaza fiecare datorie si ceea ce nu se poate justifica nu se va plati", a declara Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea