Social

#trafic auto #radare fixe # radare sosele

Radarele fixe ar putea fi reintroduse

Radarele fixe vor fi introduse din nou pentru a supraveghea traficul auto de pe sosele, potrivit sefului Directiei Rutiere din Politia Romana. Masura este ceruta de Uniunea Europeana si ar putea fi aplicata din toamna acestui an, anunta realitatea.net.

In prezent, camerele fixe functionale de pe soselele din Romania, cu exceptia DN 1, pe sectorul Bucuresti-Brasov, nu sunt sunt folosite la depistarea soferilor care depasesc viteza maxima legala, ci la detectarea altor nereguli de circulatie: trecerea pe coloarea rosie a semaforului, neacordarea de prioritate etc.

La sfarsitul lunii iunie, au fost aplicate 10 amenzi in valoare de 1.540 lei in urma verificarilor facute de Directia Rutiera si Directia Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane in trafic interjudetean, pe DN2, DN3 si DN5. Abaterile din trafic au fost inregistrate audio-video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea