Social

Racolari politice prin Internet

„Partidele politice au trecut la abordarea unor metode absurde de racolare a membrilor altor formatiuni politice. Au aparut chiar oferte pe internet in care se cautau candidati pentru consiliile locale si primarii . Nu pot sa va spun cum se numeste site-ul si nici care dintre partide facea oferte de racolare”, a declarat, ieri, la Deva, Lucian Bolcas , vicepresedintele executiv al PRM.

Acesta a mai spus ca o parte dintre membrii PRM din judete cum ar fi Suceava sau Timis au primit chiar oferte „de cumparare” de la alte partide. „S-a deschis un adevarat targ de cumparare al candidatilor la primarii. Celelalte partide, cum ar fi PRM sau UDMR, nu au oameni pe care sa-i puna in functii, motiv pentru care apeleaza la racolarea membrilor de la altii.

O dovada in acest sens sunt cei doi ministri incompetenti si corupti, Cioroianu si Remes . Este inacceptabil ca in locul unui ministru la un minister foarte important, cum e cel de Externe, sa pui un functionar diplomatic”, a declarat Bolcas. Potrivit liderului PRM Hunedoara , Costel Avram niciun membru al organizatiei judetene nu a fost racolat de alte partide. (continuarea in Servus Hunedoara)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Servus Hunedoara

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea