Social

#quickmobile.ro #reduceri #black friday #quickmobile #Quickend #accesoriile smartphone

QuickMobile incepe Quickend: un Black Friday cu reduceri in fiecare weekend

QuickMobile incepe Quickend: un Black Friday cu reduceri in fiecare weekend

ADVERTORIAL

QuickMobile a inceput campania de reduceri Quickend. Reducerile impresionante organizate de multe magazine intr-o singura zi a anului, Black Friday, sunt oferite de QuickMobile.ro in fiecare weekend.

Dupa ce intrat in topul companiilor romanesti de elita, cu peste 1 milion de clienti, QuickMobile ofera reduceri excelente, de pana la 50% in fiecare weekend.


Black Friday in fiecare weekend

Importata din SUA, ziua de reduceri Black Friday este promovata intens in mass media si in Romania, insa de multe ori reducerile oferite sunt nesemnificative.

QuickMobile transforma Black Friday intr-un eveniment saptamanal, ce are loc in fiecare weekend. Reducerile sunt cu adevarat impresionante, iar prima oferta de tip Black Friday a fost un Quickend cu o oferta speciala pentru Google Nexus 7 Wifi 16Gb Black.


Quickend, momentul potrivit pentru cele mai mari reduceri

Reducerile de preturi QuickMobile din fiecare weekend au atras atentia a mii de oameni din prima zi. Quickend-ul incepe in fiecare vineri, ora 18:00, si se incheie luni la ora 10:00.

Al doilea Quickend organizat de QuickMobile.ro a adus reduceri de pana la 50% pentru toate accesoriile mobile Mini Cooper, Hello Kitty si Ferrari, alaturi de un pret excelent pentru noul iPad.


Reduceri impresionante chiar si la noul iPad 4 Retina Display

Reducerile oferite de QuickMobile in fiecare weekend vizeaza cele mai cautate produse ale momentului. Dupa Google Nexus 7, noul iPad 4 Retina a fost disponibil clientilor QuickMobile la un pret cu 100 Euro mai mic decat cel oferit de importatorul oficial Apple in Romania!

Poti beneficia de reduceri demne de Black Friday in fiecare weekend pe QuickMobile.ro. Afla care sunt ofertele Quickend pentru a te bucura de cele mai mari reduceri de preturi la gadgeturile dorite.


Secretul QuickMobile

In afara de noua campanie de reduceri, QuickMobile a ajuns unul dintre cele mai populare magazine online datorita serviciilor sale excelente, Quick Sevice si ClubQ, si personalului care pune intotdeauna clientul pe primul loc. Pentru a te bucura de cea mai buna experienta de shopping online, viziteaza QuickMobile.ro in fiecare weekend, si nu vei rata reducerile impresionante de Quickend.
 


  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele