Social

Putine oferte speciale de Ziua Indragostitilor

Dupa ce, timp de cativa ani, hotelierii din zona Brasovului s-au batut in oferte speciale de Ziua Indragostitilor, anul acesta ele pot fi numarate pe degetele de la o mana. "N-avem asa ceva anul asta, pentru ca tot hotelul e contractat pana la sfarsitul lui februarie pentru diverse conferinte si reuniuni de afaceri", s-au scuzat, la unison, directorii majoritatii hotelurilor din Poiana Brasov si Predeal. Cateva hoteluri din Poiana au totusi si in acest an oferte speciale pentru fanii sarbatorii "made in USA", la preturi destul de atractive. Astfel, intre 13 si 16 februarie, la "Alpin" (4 stele), acestia pot petrece un sejur de 4 zile - 3 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun in sistem bufet suedez, care poate fi servit si in camera - cu doar 119 euro de persoana, cu TVA si taxa de statiune incluse. Pe langa sticla de sampanie, dulciurile si alte surprize "din partea casei" pe care indragostitii le vor gasi in camere, in pret mai sunt cuprinse scaldatul in piscina hotelului, sauna si o sedinta de masaj de 40 de minute. Nu insa si cina romantica din seara de " Valentine's " - sufleu "Alpin", linguini cu fructe de mare, flash Steak de strut cu buchetier de legume, desert-surpriza "scream love", vin alb si rosu, apa minerala, cafea - care costa 29 euro de persoana. Cat despre dejun si cina, la restaurantul hotelului acestea costa per total intre 20 si 30 de euro de persoana, fara bauturi, in functie de meniu. La "Royal" (3 stele), oferta speciala este tot de 3 zile - 2 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun in sistem bufet suedez - intre 13-15 sau 14-16 februarie, la pretul de 73 euro de persoana, cu tot cu TVA si taxa hoteliera . Pretul include si o cina romantica la lumina lumanarilor, cu Campari orange, salata "Royal", cordon bleu cu legume mexicane, salata de cruditati, tort de ciocolata , Pinot Noir de Murfatlar, apa minerala si cafea. Pentru dejun si cina "la carte", pretul nu depaseste 20 de euro pe zi de persoana, fara bauturi. Cei care vor sa-si petreca Ziua Indragostitilor departe de tumultul citadin, dar, din diverse motive, nu sunt liberi chiar de la mijlocul saptamanii, o pot face din 15 pana in 18 februarie la hotelul "La Dolce Vita" (3 stele), inaugurat recent la intrarea in Bran dinspre Brasov, care are si el o oferta speciala pentru aceasta ocazie: 4 zile - 3 nopti de cazare in camere duble, cu mic dejun - la pretul de 250 lei noi de persoana, in care, pe langa TVA si taxa de statiune, este inclusa si o cina romantica "surpriza" in seara de 17 februarie.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea