Social

#isis #presedintele rusiei #john mccain #amenintare #putin #vladimir putin

Putin, mai periculos decat ISIS! Declaratia senatorului american John McCain

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, reprezinta ca mai mare amenintare pentru securitatea internationala, potrivit senatorului american John McCain. Acesta este de parere ca Putin este chiar mai periculos decat organizatia terorista Stat Islamic.

John McCain este de parere ca Rusia a fost implicata in campania electorala din SUA, dar si in cea din Franta, reprezentand astfel un pericol pentru democratie.

"Cred ca Putin este prima si cea mai importanta amenintare, mai mult decat Stat Islamic. ISIS poate sa faca lucruri groaznice... dar rusii au incercat sa distruga fundamentul democratiei, si anume sa schimbe deznodamantul alegerilor americane. Nu am vazut nicio dovada ca au reusit sa obtina acest lucru, dar au incercat si inca o fac. Recent, au incercat sa influenteze rezultatul alegerilor din Franta", a declarat McCain, intr-un interviu pentru postul de televiziune Australian Broadcasting Corporation, potrivit mediafax.ro.

John McCain, presedinte al comitetului senatorial pentru Serviciile Armate, considera ca implicarea lui Vladimir Putin in conflictul din estul Ucrainei este o alta dovada ca liderul de la Moscova este un pericol pentru statele suverane.

"Am observat cum Vladimir Putin, care a dezmembrat Ucraina, o natiune suverana, pune acum presiune pe statele baltice. Din punctul meu de vedere, rusii sunt de departe cea mai mare provocare pe care o intampinam", a adaugat McCain.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea