Social

#avion rusesc doborat #Vladimir Putin Turcia #vladimir putin

Putin, la adresa Turciei: “Am fost injunghiati pe la spate de complicii teroristilor”

Dupa ce avionul rusesc a fost doborat de catre anti-aeriana turca, iar cei doi piloti au fost impuscati de catre rebeli, Vladimir Putin ameninta Ankara cu consecinte grave pentru acest „cutit infipt in spate de complicii teroristilor”.

“Acest eveniment tragic va avea consecinte serioase asupra relatiilor ruso-turce. Am privit intotdeauna Turcia ca un vecin apropiat, dar si ca un stat prieten. Nu stie cine ar beneficia de incidentul de azi, dar nu noi, in orice caz”, a spus Vladimir Putin.

“Este evident ca militarii nostri sunt angajati intr-o lupta eroica impotriva terorismului. Azi am fost injunghiati pe la spate de complicii teroristilor. Nu pot descrie altfel ce s-a intamplat”, a spus Putin.  

Presedintele rus a reiterat pozitia Moscovei, potrivit careia avionul rusesc a zburat doar in spatiul aerian sirian.

“In loc sa ne contacteze pe noi imediat, Turcia a facut apel la partenerii sai din NATO, de parca noi le-am fi doborat avionul, si nu invers. De ce? Vor ca NATO sa sustina Statul Islamic?”, a spus Putin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea