Social

Putin il primeste pe Nastase

Premierul Adrian Nastase face azi o vizita oficiala in Federatia Rusa , in cursul careia va schimba cu omologul sau rus documentele de ratificare a Tratatului politic de baza Romania-Federatia Rusa, care marcheaza astfel intrarea in vigoare a Tratatului. Din delegatia romana fac parte ministrul de stat Dan Ioan Popescu , ministru al economiei si ministrul afacerilor externe, Mircea Geoana.
Vizita premierului la Moscova include intalnirea cu omologul sau rus, Mihail Fradkov, si primirea la Kremlin de catre presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin. La Moscova, Nastase va depune o coroana de flori la Mormantul soldatului necunoscut. Un comunicat guvernamental arata ieri: "Convorbirile oficiale vor aborda cooperarea economica, cu accent pe diversificarea si echilibrarea schimburilor comerciale.

Intensificarea contactelor politice bilaterale, din ultimii ani, a promovat cu consecventa un dialog pragmatic si constructiv, reflectat in evolutia ascendenta a cooperarii economice". Agenda dialogului romano-rus include azi si discutarea contextului international. Rusia e unul dintre sustinatorii candidaturii Romaniei, ca membru nepermanent in Consiliul de Securitate ONU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea