Social

#iesire la iarba verde #marcel vela #iarba verde

Putem iesi la iarba verde? Putem parasi localitatea? Marcel Vela are raspunsul

Ministrul de Interne a raspuns intrebarilor celor care-si doresc sa paraseasca localitatile dupa 15 mai. Acesta a declarat ca dupa aceasta data nu va fi impusa nicio limita de deplasare intre localitati dupa ce iesim din starea de urgenta.

"Am decis urmatorul lucru: puteti sa mergeti, sa parasiti localitatea, fara a tine cont de limita de municipiu sau limita de judet. Asadar nu este impusa o limita, pentru ca era foarte dificil de impus limita in aceste zone metropolitane si in consecinta nu va exista o limita teritorial-administrativa in cadrul careia sa va puteti deplasa sau sa nu va puteti deplasa", a afirmat Marcel Vela, intr-o inregistrare video publicata pe pagina sa de Facebook.

Intrebat daca se poate iesi la iarba verde in afara localitatii, Vela a raspuns ca da, cu respectarea  regulilor de distantare si nu in grupuri mai mari de trei persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea