Social

#premier #suspendare #nominalizare #traian băsescu #hasotti #no

Puiu Hasotti: Traian Basescu ar putea fi suspendat in 24 de ore

Puiu Hasotti, ministrul Culturii, sustine ca presedintele Traian Basescu ar putea fi suspendat foarte repede din functie, in 24 de ore, in cazul in care va refuza sa-l nominalizeze pe Victor Ponta premier.


Hasotti spune ca nimeni nu isi doreste sa intre in conflict cu Basescu, care "ne-a obisnuit, din pacate, de atatia ani, numai cu conflicte".

"Uniunea Social Liberala nu doreste suspendarea presedintelui Basescu, dar daca presedintele va insista in a nu-l nominaliza pe Victor Ponta drept premier, suspendarea se va face foarte-foarte rapid, eu cred ca in 24 de ore!", a declarat ministrul pentru RFI Romania.

Liberalul este de parere ca pe 19 decembrie va fi investit noul Parlament, iar votul pentru noul Guvern se va da pe 21 decembrie.

Hasotti mai spune ca, dupa alegerile parlamentare din 9 decembrie, partidele din cadrul USL nu vor merge separat la consultarile de la Palatul Cotroceni. "Daca ne-am duce separat, s-ar putea face diversiuni cum ca exista anumite animozitati in USL si acestea nu exista si o spun cu majuscule: nu exista!", a subliniat ministrul Culturii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea