Social

#diagnostic #psihiatru #gigi becali

Psihiatrul: "Gigi Becali este un om care a pierdut contactul cu realitatea"

Gigi Becali este un personaj grobian, care traieste in lumea lui, “o lume a iluziilor in care se crede atotputernic si atotstiutor”. Aceasta este parerea unui psihiatru despre comportamentul manifestat de Gigi Becali in ultima vreme.

Dupa ce l-a dat afara pe Cristiano Bergodi , si-a terorizat jucatorii si a intrat in conflict deschis cu suporterii stelisti, despre patronul Stelei au inceput sa circule calificative demne de analizele unor specialisti. De aceea jurnalistii de la Evenimentul Zilei a dus “cazul Becali” la psihiatru, respectiv psiholog.

Specialistii cred ca oamenii ca el au nevoie de un control psihiatric. “Orice om caruia comportamentul ii aduce prejudicii, de imagine si de orice natura are nevoie de o consultatie la psihiatru! Iar Gigi Becali este o persoana care are mult de pierdut din cauza comportamentului. Nu-mi cereti sa va spun ce i-as prescrie sau cum ar putea degenera situatia sa, asta i-as putea-o spune numai lui daca vine la mine la cabinet”, a declarat pentru Evenimentul Zilei, Florin Tudose, seful Sectiei de psihiatrie a Spitalului Universitar din Bucuresti.

Medicul a precizat ca in cazul patronului Stelei, este nevoie de un soc puternic pentru a reveni cu picioarele pe pamant. “Gigi Becali este un om care a pierdut contactul cu realitatea. Traieste in propria lume, o lume a iluziilor in care se crede atotputernic si atotstiutor. Are impresia ca nimeni nu poate sa-i stea in cale, ca poate sa umileasca pe oricine”, a adaugat Tudose.

Jucatorii Stelei, intre teroare si antrenorii-academicieni

De asemenea, psihiatrul a spus ca jucatorii Stelei nu pot juca bine daca patronul ii terorizeaza, insa este de datoria lor sa ia atitudine. “Jucatorii se plang degeaba, atata timp cat accepta sa fie calcati in picioare. Pe undeva, este de inteles, in criza este greu sa ai demnitate. Ei accepta aceste lucruri doar pentru bani si alte avantaje, asta e singura explicatie. Oricum, din cate imi dau seama, fotbalistii romani nu au excese de demnitate. […] Evident ca jucatorii sunt afectati de comportamentul patronului fata de ei. Sunt blocati psihic si nu se mai pot exprima pe teren la adevarata lor valoare, altfel nu aveau cum sa faca egal cu echipa hoardelor din Tiraspol . Cand tu il umilesti pe un fotbalist, cum sa te mai astepti ca el sa aiba personalitate pe teren?”, a incheiat medicul.

Pe de alta parte, psihologul Bogdan Lucaciu manifesta optimism in legatura cu Gigi Becali, insa crede ca Becali este cu antrenorii asa cum era Ceausescu cu academicienii. “In lumea domnului Becali exista o singura regula: cine are banul e mai smecher si ii comanda pe toti! Este un primitiv care nu poate avea alta viziune. Nu cred ca felul in care se comporta ar putea sa degenereze in nebunie. Domnul Becali nu sufera de nici o boala. Cauza comportamentului sau este o trasatura de caracter”, a declarat Lucaciu, pentru EVZ.

Gigi Becali a anuntat ieri ca ii va desface contractul de munca antrenorului Cristiano Bergodi, pentru ca acesta nu s-a prezentat la serviciu. Aceasta declaratie vine dupa ce patronul l-a dat afara pe italian saptamana trecuta, cand, dupa meciul cu echipa din Tiraspol, a mers la vestiare si a spus ca Bergodi este concediat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea