Social

#studenti #andronescu #psd #universitate #spiru haret

PSD vrea sa scape studentii de la Spiru

Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a pus in vedere Ecaterinei Andronescu sa gaseasca pana marti o solutie pentru studentii de la Spiru Haret . Ordinele de partid spun ca elevii nu trebuie sa fie examinati din nou.

Social-democratii s-au reunit duminica seara pentru a discuta problema diplomelor studentilor USH , pe care ministrul educatiei, Ecaterina Andronescu , vrea sa le anuleze.

"Noi am trimis acolo o echipa de control si la inceputul saptamanii astept primele date, ca sa vad cati studenti sunt exact. Am discutat si solutia pe care am propus-o, mai caut si alte solutii. Pana la urma, mergem inainte, pentru ca ce s-a intamplat acolo nu este in regula", a declarat Ecaterina Andronescu pentru Realitatea.net.

Sefii din PSD au informat-o pe ministru ca reexaminarea nu este o solutie. "Solutia inseamna sa nu dea examen. Doamna Andronescu se gandeste", a spus Mircea Geoana in urma sedintei de partid.

Andronescu a negat zvonurile unei posibile inlocuiri de la sefia ministerului, dar a recunoscut ca ar fi trebuit sa-si informeze colegii despre deciziile luate cu privire la ilegalitatea diplomelor USH.

 

Citeste si

Inca o speranta pentru absolventii Spiru Haret: Examene repetate

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea