Social

PSD spera sa obtina 14 posturi de consilieri judeteni

PSD filiala Brasov , a depus, marti, la Biroul Electoral Judetean de Circumscriptie, candidatura senatorului Otilian Neagoe la presedintia Consiliului Judetean si listele complete pentru consilierii judeteni.

Presedintele filialei brasovene a PSD, deputatul Constantin Nita , a declarat ca pe listele pentru consilierii judeteni candideaza oameni cu o experienta deosebita in politica si administratie, "motiv pentru care noi credem ca este una dintre cele mai bune liste de la nivel de judet". "Am facut un calcul pe baza de sondaje si cred ca vom obtine 25%, asta inseamna intre 12-14 consilieri judeteni.

Asta este tinta noastra', a subliniat presedintele PSD Brasov. Si in ceea ce priveste candidatul la sefia Consiliului Judetean, senatorul Otilian Neagoe, acesta se situeaza foarte bine in acest moment in sondaje, a mai aratat Constantin Nita. Otilian Neagoe este in prezent senator, are 58 de ani, iar in perioada 2000-2004 a fost prefect al judetului Brasov. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea