Social

#protocol pdl unpr #psd #cabinetul ponta #guvernul ponta

PSD si UNPR au semnat un protocol care prevede sustinerea Cabinetului Ponta

Victor Ponta si Gabriel Oprea, presedintii PSD, respectiv UNPR, au semnat miercuri un protocol pentru sustinerea Guvernului USL.

Protocolul semnat are cinci puncte. Documentul prevede votul UNPR pentru investirea Guvernului Victor Ponta si colaborarea dintre grupurile parlamentare ale UNPR si PSD.

De asemenea, in cadrul aceluiasi protocol mai mai exista urmatoarele prevederi: adoptarea legii electorale cu vot uninominal, asigurarea unei majoritati confortabile la masurile Guvernului Ponta privind cresterea salariilor, a pensiilor si ridicarea nivelului de trai, instituirea taxei de solitaritate pe averile foarte mari in actuala sesiune legislativa.

Premierul desemnat Victor Ponta a avut o intalnire si cu grupul minoritatilor nationale.

"Am facut o propunere oficiala grupului minoritatilor de a sprijini Guvernul USL, care va fi prezentat luni in Parlament. Am primit un acord de principiu in acest sens, urmeaza sa se ia o decizie oficiala in cadrul grupului minoritatilor. Daca acest acord de principiu va fi confirmat, luni dimineata, inainte de inceperea audierilor ministrilor propusi, ma voi afla aici, la sediul grupului minoritatilor pentru a semna acest Protocol de sustinere a Guvernului", a spus Ponta, la finalul intalnirii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea