Social

#psd #pc #guvern

PSD si PC lanseaza, astazi, oferta de guvernare la Consiliul National

Armonie interna si planuri la putere! PSD si PC isi lanseaza astazi oferta de guvernare comuna. Consiliile Nationale ale celor doua partide se reunesc in aceasta dimineata la Romexpo ca sa valideze programul Aliantei PSD-PC. La sedinta participa in jur de o mie de membri ai celor doua partide.

Sedinta are loc pe fondul disputelor extrem de tensionate din PSD provocate de dizolvarea filialelor judetene codase la alegerile locale, printre care Clujul si Brasovul. Tensiunile s-au soldat saptamana aceasta cu demisii de protest la Cluj: Vasile Dancu , Ioan Rus si Vasile Puscas au renuntat la toate functiile detinute in partid.

Subiectul dizolvarii filialelor nu figureaza insa pe ordinea de zi a sedintei Consiliului National al PSD. Asa a hotarat la inceputul saptamanii Biroul Permanent, in conditiile in care exista riscul ca lucurile sa degenereze la Consiliul National.

Initial, social-democratii anuntasera ca dizolvarea filialelor decisa acum doua saptamani la Comitetul Executiv de la Mamaia trebuie validata la Consiliul National. Liderii de la Cluj au anuntat ca nu vor participa la sedinta de astazi.

La finalul reuniunii, social-democratii au pregatit o ceremonie de premiere a celor mai merituosi sefi de filiale, primari si sefi de consilii judetene cu rezultate bune la alegerile locale.

Seara, sedinta se va transforma in petrecere. Multi dintre participantii la sedinta sunt invitati la petrecerea presedintelui PSD. Mircea Geoana isi serbeaza implinirea a 50 de ani la vila Lac 1 din cartierul Primaverii.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea