Social

PSD se confrunta cu o serioasa criza financiara

Pentru PSD, primul an de Opozitie a adus mai putini sponsori si automat mai putini bani pe care partidul sa-i poata cheltui.
La sedinta BPN de ieri s-a vorbit despre subiect, stabilindu-se ca trezorierul partidului sa prezinte conducerii PSD bugetul pe 2006. Conducerea partidului a cerut ca fondurile sa fie mai bine administrate. Trezorierul PSD, senatorul Aristide Roibu, spune ca pana la sfarsitul anului va prezenta o situatie, precum si bugetul pe 2006. Aristide Roibu a recunoscut insa ca pana acum partidul "s-a descurcat cum a putut" cu banii primiti de la buget, din cotizatii si sponsorizari . Surse din partid spun insa ca si cotizatiile se strang din ce in ce mai greu, iar cei responsabili cu strangerea acestor bani i-au cerut lui Mircea Geoana sa incerce sa accelereze lucrurile. Aceleasi surse recunosc chiar ca partidul sta financiar tot mai prost, iar sponsorii incep sa fie din ce in ce mai putini. Destul de suparat ca nu mai sunt bani suficienti se pare ca a fost Adrian Severin , care sustine ca nu mai are bani nici sa plateasca salariile oamenilor de la Institutul Social-Democrat. In urma discutiilor, concluzia care s-a tras a fost una destul de sumbra pentru conducerea partidului - banii incep sa fie din ce in ce mai putini.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea