Social

PSD - restauratia dinozauriana!

Dupa pierderea puterii - daca nu si a alegerilor! - din 2004, PSD si-a imaginat ca poate miza pe cartea schimbarii, a reformei interne.
 

Dl Iliescu a fost trecut pe linie moarta, dl Nastase inlocuit cu „reformistul“ domn Geoana, dl Mitrea laolalta cu puzderie de baroni centrali si locali au fost ascunsi dupa un fel de paravan de discretie. Toate miscarile au fost orchestrate de misteriosul „Grup de la Cluj“, in frunte cu dnii Rus, Dancu si Puscas , carora s-au asociat o suma de lideri tineri, de la dl Ponta la dnii Diaconescu sau Corlateanu.

Dar n-a fost sa fie! Deja reintoarcerea dlui Iliescu in pozitia de „presedinte de onoare“ - si e cumva macabru sa-l alaturi pe batranul bolsevic impenitent cu termenul onoare! - a fost de rau augur.

Ceea ce s-a petrecut la alegerile locale - aproape toti baronii au fost plebiscitati, „independentul“ Oprescu, produs integral marca Iliescu, a castigat Bucurestiul, PSD a obtinut cel mai mare numar de alesi locali etc. - a condus la situatia de acum. Complicitatea intregului Parlament la „spalarea“ dlor Nastase si Mitrea a dat apa la moara dinozaurienilor si baronilor.

Dornic de sange ca intotdeauna, dl Iliescu a decretat decapitarea Grupului de la Cluj si aceasta a avut loc, cu intreaga complicitate a „reformistului“ domn Geoana, cel adus in varful piramidei pesediste de respectivul grup! Il inteleg pe dl Dincu cand se declara scarbit de balele raspandite pe scarile de la Mamaia si siderat de comportamentul presedintelui PSD, dar ar trebui sa se gandeasca si la partea de vina a d-sale in propulsarea celui atat de potrivit poreclit de dl Iliescu si atat de oportun asociat acum in aceasta „noapte a cutitelor lungi“ bolsevica! Fara sprijinul „Grupului de la Cluj“, dl Geoana ar fi ramas un nimeni in partid. Acum, daca puterea de facto e la batranul bolsevic, e mai potrivit sprijinul acestuia! Desi dl Geoana oricum isi va rupe gatul.

Este limpede ca, daca nu a reusit in aproape patru ani sa se reformeze, PSD este nereformabil. Aceasta intoarcere in masa a strigoilor, baroni si dinozaurieni, a pus definitiv cruce oricarei reforme interne. Si de data aceasta, probabil, PSD va mai lasa niste piei - Grupul de la Cluj , alti lideri si membri ardeleni - sa naparleasca si se va strange si mai abitir in jurul nucleului tare de esenta iliesciano-cleptocrata. Niste hoti in jurul unuia „sarac si cinstit“. Vade retro!
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea