Social

#mihai selegean respins #psd ministrul justitiei

PSD respinge varianta Mihai Selegean, la Justitie

Liderul PSD Mircea Geoana a declarat joi noaptea, la finalul sedintei conducerii PSD, ca la Ministerul Justitiei va fi "un independent convenit de ambele parti".

Alti reprezentanti social-democrati au sustinut ca varianta Mihai Selegean, care a fost propusa de PD-L, a fost respinsa .

"E vorba de un independent convenit de ambele parti", a declarat Mircea Geoana, referindu-se la persoana care va fi desemnata la Ministerul Justitiei. Intrebat daca Mihai Selegean ar putea fi propunerea pentru Justitie, Geoana a spus "nu vreau sa intru in detalii. Sunt nume avansate si de o parte si de cealalta, sper ca maine sa gasim un nume care sa fie acceptat de ambele parti".

Liderul PSD a adaugat ca "intr-o discutie despre un ministru convenit de doua partide trebuie sa existe argumente care sa faca acea candidatura acceptabila pentru cei doi". Alti reprezentanti ai PSD au afirmat ca Mihai Selegean, propunere avansata de PD-L, ar fi fost deja respinsa de partid.

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a spus ca ministrul Justitiei ar trebui sa fie "un om cu o anumita autoritate profesionala" si ca Mihai Selegean nu are nici "notorietate, nici autoritate". 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea