Social

PSD, PD-L si PNL si-au anuntat candidatii

Ieri a fost ultima zi in care partidele puteau sa isi depuna listele de candidati pentru Consiliul Local (CL) si Consiliul Judetean (CJ). Daca tandemurile pentru Primarie si sefia CJ Nichita-Simirad (PSD), Oprea-Carlan (PD-L) si Adomnitei-Dobre (PNL) erau deja cunoscute, partidele si-au facut publice, ieri, si listele candidatilor la fotoliile de consilier local si, respectiv, consilier judetean.
PSD: Nichita-Neculau la municipiu, Simirad-Adascalitei la judet

Primarul Gheorghe Nichita , fostul primar constantin simirad si actualul viceprimar Constantin Neculau sunt cele trei nume care deschid lista PSD pentru CL Iasi. Pe aceasta se mai regasesc Ion Giurma, rectorul Universitatii Tehnice "Gh. Asachi", criticul de arta Valentin Ciuca, consilierii locali Vasile Munteanu, Sorin Iacoban, Aneta Manolache, Seryl Talpalaru, Petra Carp si Romeo Olteanu.

Poate cea mai inedita prezenta pe lista PSD este cea a lui Tudor Ciuhodaru , coordonatorul Unitatii de Primire Urgente (UPU) de la Spitalul "Sf. Ioan". Lista PSD pentru CJ Iasi este deschisa de Constantin Simirad, urmat de actualul viceprimar Constantin Adascalitei, actualul vicepresedinte al CJ Iovu Brezuleanu, consilierii judeteni Luminita Iordache si Cristian Stanciu, consilierii locali Catalin Ivan si Vasile Dumitriu, Cristian Nechifor si Vasile Catea. (continuarea in Flacara Iasului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Flacara Iasului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea