Social

#ministri #psd #imprumut #fmi

PSD-istii discuta zilnic despre imprumutul FMI

Ministrii PSD s-au intalnit din nou pentru a discuta despre un posibil imprumut de la FMI. Aceasta este a doua intalnire pe aceasta tema, dupa ce ieri social-democratii se intrunisera pentru a adopta o pozitie fata de aceasta posibilitate .

Liderul PSD, Mircea Geoana, a solicitat astazi o noua intalnire cu ministrii partidului sau pentru a discuta despre un posibil imprumut de la FMI. In urma intalnirii presedintele partidului a declarat, conform Realitatea TV, ca regreta ca inceputul discutiilor cu FMI este "in ceata si mister".

El a facut un apel catre PDL pentru mai multa transparenta, amintind faptul ca un acord cu Fondul trebuie sa vina doar dupa ce tara noastra a terminat solutiile din pachetul de masuri anticriza . De asemenea, Geoana a precizat ca tara noastra nu ar trebui sa intre in negocieri fara a avea un proiect clar de evitare a recesiunii economice si o imagine clara cu privire la consecintele unui asemenea acord.

PSD-istii se intalnisera si aseara pentru a discuta pe aceasta tema si a adopta o pozitie pe care sa o adopte in cazul acordarii unui impriumut din partea FMI. Mircea Geoana a anuntat astazi ca va solicita o sedinta a coalitiei pentru a discuta despre aceasta posibilitate care se contureaza in aceste zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea