Social

#psd #psd+pc #geoana #alegeri #europarlamentare

PSD isi nominalizeaza astazi candidatii la europarlamentare si prezidentiale

Zi plina astazi pentru Partidul Social Democrat . In cadrul Consiliului National al PSD se va oficializa candidatul PSD pentru alegerile prezidentiale, va fi votat programul Aliantei PSD+PC pentru alegerile europarlamentare si vor fi prezentati candidatii care vor participa la scrutinul din iunie.

In urma cu o luna Mircea Geoana a anuntat ca isi va depune candidatura la presedintie din partea Aliantei PSD+PC. Pentru aceasta insa este nevoie ca el sa primeasca aprobarea Consiliului National a partidului, precum si “binecuvantarea” Congresului extraordinar al PSD.

Geoana este singurul candidat pentru nominalizarea PSD. De aceea, cei 10.000 de membri ai Consiliului National vor indeplini, astazi, o formalitate, dupa cum noteaza Realitatea TV. Nominalizarea lui Mircea Geoana si eventualitatea ca el sa castige un mandat la Cotroceni, va lasa liber postul de presedinte al PSD, pentru care se pare ca exista deja doritori, printre care Adrian Nastase, Miron Mitrea sau Marian Vanghelie.

Tot astazi, in cadrul Consiliul National largit al Aliantei PSD-PC vor fi lansate strategia si candidatii la europarlamentare. Potrivit documentelor oficiale, primii 10 candidati pe lista PSD+PC sunt: Adrian Severin , Rovana Plumb, Ioan Mircea Pascu , Silvia Ticau, Daciana Sarbu, Corina Cretu, Victor Bostinaru, Sabin Cutas, Catalin Ivan si Ioan Enciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea