Social

PSD il declara oficial pe Oprescu “tradator”

Mircea Geoana si Marian Vanghelie au iesit pentru prima oara la atac la adresa fostului senator PSD, acuzand grupurile de interese din spatele sau. Dupa o jumatate de campanie in care mai mult l-au laudat decat l-au criticat, liderii PSD au iesit la atac la adresa fostului senator PSD Sorin Oprescu, acum candidat independent la Primaria Capitalei.

Prezenti, miercuri seara, la o intalnire electorala, Mircea Geoana si Marian Vanghelie s-au dezlantuit la adresa lui Oprescu, pe care l-au infierat pe rand ca face jocurile unor grupuri de interese. "Unii se pretind a fi independenti. Adevaratul independent e independent fata de grupurile de interese, de mafie si de hoti.

Adevaratul candidat independent e Cristian Diaconescu. Toti ceilalti sunt prizonierii grupurilor de interese, si-au vandut sufletul unor smecheri care i-au cumparat pe bani multi.Mafia, care i-a sugrumat pe bucuresteni, daca dicteaza ceva, brusc, buldogul Blaga se transforma in chihuahua , doctorul Oprescu in brancardier, iar chitaristul Orban in flasneta”, a declarat Geoana, citat de MEDIAFAX, care a continuat sa tinteasca in directia fostului coleg de partid: "De unde sunt banii, dle Oprescu, fost pesedist?”.

Marian Vanghelie nu a vrut nici el sa ramana dator. A preluat atat microfonul, cat si tema. "Ne spune acum Sorin Oprescu ca el este independent. E independent pentru ca organizatia de Bucuresti nu a vrut bani de la Bobic, Puiu Popoviciu si Constanda. Nu ne intereseaza. Stiu ce au facut in defavoarea Bucurestiului. Nu noi am fost neseriosi cu Sorin. Sorin a fost neserios cu noi.

Noi l-am pus presedinte, ne-am batut pentru el....si dl presedinte Adrian Nastase l-a ajutat pe Sorin Oprescu”, a tipat Vanghelie, spre deliciul salii, care scanda: “Tradatorul, tradatorul”. Vanghelie a mai afirmat ca PSD nu face blat nici macar cu Sorin Oprescu. "Nu vrem blat cu nimeni. Vrem sa-i calcam in picioare", a avertizat acesta.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea