Social

PSD Cluj a decis: Lapusan si Soporan

Partidul Social Democrat a stabilit numele candidatilor cu care va ataca principalele pozitii din administratia clujeana la alegerile locale din vara. Daca Remus Lapusan vizeaza postul lui Emil Boc, Vasile Soporan vrea pozitia detinuta acum de Marius Nicoara .

„Ma raportez la cetatean, nu la candidati“

Biroul Permanent Judetean al PSD Cluj a desemnat ieri candidatii formatiunii pentru alegerile locale. Pentru un mandat de primar in Cluj-Napoca a fost ales presedintele PSD al municipiului, consilierul local Remus Lapusan, iar candidat pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Cluj este deputatul Vasile Soporan. „Am avut mai multe discutii in cadrul partidului, iar in urma discutiilor si propunerilor s-a ajuns la concluzia ca sint cel mai bun candidat in acest moment.

Eu chiar mi-am dorit sa candidez, deoarece cunosc foarte bine problemele municipiului“, a declarat ieri Remus Lapusan. Acesta a spus ca va incerca sa isi construiasca o campanie electorala bazata pe rezolvarea problemelor cetatenilor municipiului, insa nu se va sfii sa comenteze problemele referitoare la neajunsurile administratiei conduse in ultimii 4 ani de Emil Boc.

„Eu ma voi raporta la cetatean, nu la ceilalti candidati. Voi comenta, bineinteles, lacunele administratiei actuale si ceea ce nu s-a facut in municipiu “, a mai afirmat Lapusan. (continuarea in Monitorul de Cluj)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Monitorul de Cluj

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea