Social

#ppe #campanie electorala #alegeri europarlamentare #dreapta #psd

PSD ataca dreapta europeana in campania electorala

PSD a ales sa sustine o campania electorala negativa pentru alegerile europarlamentare. Mesajul principal al social-democratilor va consta in respingerea regimurilor politice europene de dreapta , "care au injurat Romania".

Strategia electorala a fost stabilita de liderii PSD la Sinaia, alaturi de majoritatea sefilor de organizatii si 1.000 de membri ai echipelor de campanie.

Secretarul general al PSD, Valeriu Zgonea, va fi seful campaniei electorale si a explicat mesajul social-democratilor, axat pe opozitia stanga-dreapta. PSD vrea asocierea PD-L cu dreapta europeana care a criticat romanii in urma scandalurilor care au implicat cetateni romani in tari comunitare.

"Strategia de campanie se bazeaza pe antagonismul stanga-dreapta si vom spune romanilor ca daca ii voteaza pe cei de la PDL voteaza Dreapta Europeana, adica pe cei care au injurat Romania, pe Berlusconi, pe extremistii britanici... "Il votezi pe Stolojan, il votezi pe Berlusconi!", cam acesta ar fi mesajul", a spus Zgonea, citat de Cotidianul.

Campania PSD va beneficia de implicarea firmei americane Benenson Strategy Group, care a lucrat si pentru campania lui Barack Obama.

Mircea Geoana a subliniat, in timpul intalnirii PSD pentru stabilirea mesajului campaniei, faptul ca PSD a aparat in Parlamentul European interesele romanilor din celelalte state ale Uniunii Europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea