Social

#sedinta #propuenri ministrui #psd

PSD analizeaza in sedinta propunerile de ministri

Liderii PSD au inceput, joi, sedinta Comitetului Executiv National unde va avea loc desemnarea prin vot a propunerilor pentru functiile ministeriale si o lectura a programului de guvernare al coalitiei PSD-PD-L.

La sedinta participa si cativa dintre cei ale caror nume au fost vehiculate pentru posturile ministeriale. Este vorba de Valeriu Steriu despre care s-a scris ca ar viza Ministerul Agriculturii , Nicolae Nemirschi care ar avea sanse mari sa fie desemnat la Ministerul Mediului si Catalin Voicu care doreste sa ocupe sefia Ministerului Administratiilor si Internelor.

Fiecare dintre cei care doresc sa fie propusi de PSD pentru aceste posturi va primi un vot de la colegii sai. In urma ultimei sedinte a PSD, de miercuri, Dan Nica ar putea ocupa functia de vicepremier , in conditiile in care Ilie Sarbu nu alege el aceasta functie, ci se indreapta spre Agricultura, informeaza NewsIn.

Daca Ilie Sarbu va alege insa functia de vicepremier, la Agricultura ar putea veni Valeriu Steriu, iar Dan Nica ar putea iesi din schema guvernamentala. Din aceasta cauza, mai multi lideri PSD agreeaza ideea ca liderul PSD Galati, unul din vechii sustinatori ai unei apropieri de PD-L, sa fie cel care sa mearga pe functia de vicepremier, si nu Ilie Sarbu. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea