Social

PSD acuza IPJ Dambovita ca protejeaza campania agresiva a PD-L

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean , a solicitat astazi demisia sefului IPJ Dambovita , Aurel Vladulescu, care, in opinia sa, s-ar implica in campania electorala. Corlatean sustine ca masini ale Politiei ar proteja reprezentanti ai PD-L care distrug bannere PSD.

"Am inteles ca pe comandant il cheama Vladulescu. Eu il avertizez, ca responsabil la nivel national al partidului si ca membru al Parlamentului European, ca atat domnia sa, cat si fortele pe care le comanda ar trebui sa stea de-o parte in campania electorala.

Nu este de acceptat ca masinile Politiei sa protejeze persoanele din PD-L care distrug bannerele organizatiei noastre, in tot judetul. Nu este de acceptat ca aceste informatii privind organizarea unor bande de batausi, undeva de la periferia Bucurestiului spre Targoviste, aceste informatii sa nu fie verificate si luate masuri", a afirmat Corlatean, adaugand ca solicita Ministrului Administratiei si Internelor demiterea imediata a comandantului IPJ.

PSD Dambovita sustine ca reprezentantii Politiei nu sanctioneaza practicile ilegale pe care social-democratii le semnaleaza si cere Inspectoratului Judetean de Politie Dambovita "stoparea campaniei agresive" a PD-L.

"Pe langa insulte , amenintari, agresari verbale si fizice la adresa candidatilor PSD si a sustinatorilor acestora, trepadusii PD-L si acolitii lor lucreaza, nestingheriti de oamenii legii, la distrugerea sistematica a bannerelor candidatilor PSD. Actiunea se desfasoara cu ajutorul unor utilaje ce apartin reprezentantilor clicii mafiote a PD-L", se arata intr-un comunicat al PSD Dambovita.

Potrivit comunicatului PSD, sub pretextul ca asigura intretinerea iluminatului public stradal, utilaje specializate, apartinand reprezentantilor PD-L, distrug sistematic bannerele candidatilor PSD, dar nu sunt sanctionati de catre Politie. "Reprezentantii Politiei in loc sa sanctioneze aceste practici ilegale, se fac ca nu vad, sau, mai grav, vegheaza la buna desfasurare a ilegalitatilor savarsite de gorilele PD-L", acuza PSD Dambovita.

IPJ Dambovita a anuntat ca nu intra in disputa politica si ca a dovedit o totala echidistanta, aplicand prevederile legale, indiferent de partidul politic care a comis o incalcare a legii. "Actiunile desfasurate si fermitatea organelor de politie sunt cunoscute si apreciate de catre Institutia Prefectului si Biroul Electoral Judetean", se arata inre-un comunicat al IPJ Dambovita.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea