Social

PSD a decis lista candidatilor din teritoriu

PSD a definitivat sambata listele de candidati din teritoriu in proportie de 90%. Nominalizarile vor fi facute publice pe parcursul saptamanii viitoare. Presedintele PSD, Mircea Geoana, a precizat ca subiectul candidaturii pentru Bucuresti ramane in discutie pana la decizia de luni a Biroului Permenent.

Liderul social-democrat spune ca Marian Vanghelie are suportul total al organizatiei din Bucuresti, ceea ce, in opinia sa este foarte important pentru castigarea alegerilor.

„Imi doresc foarte mult sa ajungem la o solutie echilibrata, in care sa beneficiem si de sprijinul organizatiei, dar sa aducem cat mai multe voturi. Organizatia il sprijina unanim pe Marian Vanghelie", a adaugat Geoana.

Intrebat pe cine ar vota dintre Sorin Oprescu si Marian Vanghelie, Geoana a raspuns: „E foarte greu, inclinatia mea este sa ascult de organizatie. Eu am trecut prin aceasta experienta si stiu ca este foarte greu sa castigi daca nu ai sprijinul organizatiei. Pana la urma este vorba si de o chestiune de utilitate politica, sa obtinem cel mai bun scor. Decizia finala si validarea finala a candidatilor va fi facuta de Biroul Permanent si de Comitetul Executiv”.

Geoana a adaugat ca vicepresedintele partidului, Victor Ponta, se pripeste cand ii cere sa isi asume raspunderea in cazul in care Marian Vanghelie va fi desemnat candidat la Primaria Capitalei si va pierde alegerile.

Mai multi lideri ai partidului, printre care Victor Ponta, Nicolae Vacaroiu si Adrian Nastae si-au declarat sustinerea pentru Sorin Oprescu la Primaria Capitalei. Potrivit acestora, Sorin Oprescu ar sta mult mai bine in sondaje fata de Marian Vanghelie.

Liderul PSD a lasat sa se inteleaga ca la acest monent nu mai este interesat nici de negocierile cu liberalii pentru sprijinul reciproc in turul doi al alegerilor.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea