Social

PRwave Directory – resursa de incredere pentru companii si agentii

PRwave Directory – bucuresti si din alte orase ale tarii. Toate se constituie in potentiali parteneri sau furnizori pentru companii, departamentele marketing si PR, pentru afacerile mici si medii si pentru agentii.

PRwave este o comunitate caracterizata de profesionalism si perfectiune. Indiferent ca esti PR, om de afaceri, jurnalist, sau orice altceva, aici gasesti cele mai noi si mai sigure stiri din toate domeniile.

De asemenea, iti ofera o excelenta oportunitate de a comunica si de a-ti face cunoscuta compania. Acesta a fost motivul pentru care ne-am inscris si noi. Recomandam oricui sa faca acelasi lucru.” - Echipa Jumpeye.

In Romania nu exista un loc unde sa fie adunate toate companiile si toti furnizorii de care ar putea avea nevoie afacerile, departamentele de PR, marketing, imagine, Comunicare etc. si agentiile. PRwave Directory se doreste a deveni o resursa completa pentru PR si afaceri - cu furnizori, produse si servicii din toate segmentele de care ar putea avea nevoie o companie (de la creare de identitate si pana la asistenta tehnica, de la suport IT si pana la catering pentru evenimente).

Categoriile sunt numeroase si pot fi oricand completate pentru a putea corespunde tuturor serviciilor pentru afaceri disponibile pe piata in marketing, relatii publice, publicitate si promovare.

Mai multe detalii despre inscriere aflati de aici //www.prwavedirectory.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=38 .

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate PR-ului, imaginii si comunicarii pentru afaceri si expertizei in aceste domenii. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Forum, Events Calendar s.a

Site-ul este unicul din Romania care are un serviciu de PR integrat pus la dispozitia organizatiilor: campanii de relatii publice, imagine si Comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog.

PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea