Social

# oug 13 #proteste guvern #proteste

Protestul copiilor: imagini si mesaje inedite!

A cincea zi de proteste a inceput devreme, in jurul orei 11.00 cand in Piata Victoriei au inceput sa se adune zeci de protestatari. Pana in jurul orei 13.00 se stransesera 12.000 de persoane, cei mai multi fiind parinti care si-au adus si copiii la proteste.

De altfel, acesta a fost si mesajul in aceasta zi. Parintii au vrut sa arate ca sunt motivati de proprii copii, de viitorul acestora si ca inclusiv copiii inteleg cat de grav este ceea ce se intampla in acest moment in Romania. 

Astfel, Piata Victoriei s-a transformat intr-un imens loc de joaca. Copiii desenau cu creta sau jucau sotron. Toti au venit cu mesaje inspirate, adaptate varstei. 

Protestul continua cu un mars catre Palatul Parlamentului, unde se va face un lant uman in jurul insititutiei. 

Apoi, in Piata Victoriei se vor strange din nou oamenii, de data aceasta fara copii. Mii de persoane sunt asteptate si in aceasta seara in fata Guvernului in ce-a de-a cincea zi de proteste, in conditiile in care Liviu Dragnea admite ca exista o situatie tensionata si ca ia in calcul variantele pentru detensionarea acesteia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea