Social

#presedinte america #proteste sua #proteste #donald trump #sua #presedinte #statele unite ale americii

Proteste in SUA! Victoria lui Donald Trump a scos mii de oameni in strada

Mii de americani au iesit in strada, miercuri seara, dupa ce republicanul Donald Trump a fost ales presedinte. Protestele au avut loc pe intreg teritoriul al Statelor Unite.

Pe pancartele a sute de tineri adunati in fata Casei Albe de la Washington se puteau citi mesaje precum "Avem o voce!" sau "Nu este presedintele nostru".

Ben Wikler, unul dintre organizatorii manifestatiilor a declarat: "Oamenii au dreptate sa le fie frica".

"Ne aflam aici pentru ca nu suntem singuri in aceste momente sumbre", a mai afirmat Ben Wikler, potrivit stirilorprotv.ro.

"Este un moment greu pentru numerosi americani. Ne-am confruntat cu o campanie plina de rasism si misoginie si numeroase alte tactici oribile care in final au permis" ca Donald Trump sa castige alegerile, a acuzat samericanul Ethan Miller. "Nu vom lasa insa ca presedintia lui Donald Trump sa opreasca progresul acestei tari", a mai adaugat acesta.

Alti manifestanti au fost, totusi, mai putin optimisti: "Am venit aici pentru a-mi exprima durerea", a afirmat Chris Hassan, 28 de ani.

Si in New York mii se protestanti s-au unit in Union Square, Manhattan, apoi s-au indreptat spre Trump Tower, unde locuieste noul presedinte al Americii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea