Social

#proteze #cipuri #proteste #medical #oameni

Proteste contra Diavolului strecurat in protezele medicale

Peste 2.000 de persoane au protestat in Piata Universitatii si pe dealul mitropoliei din Bucuresti contra unei hotarari de Guvern care reglementeaza folosirea protezelor medicale a starnit un protest de amploare. Oamenii cred ca, de fapt, actul normativ a fost emis ca sa le permita autoritaritatilor sa implanteze in corpul uman cip-uri de localizare.
 
Circa 300 de oameni s-au strans in Piata Universitatii din Capitala ca sa protesteze impotriva implanturilor de cipuri in corpul omenesc. Oamenii au plecat in mars catre Dealul Mitropoliei, unde, intr-un final, s-au strans peste 2.000 de participanti, informeaza Realitatea TV.

"Pe 25 februarie 2009, Guvernul Boc a hotarat in numele cetatenilor romani, fara sa-i consulte, ca in Romania trebuie sa introducem cipurile biometrice in corpul omenesc", a spus unul dintre participantii la manifestatie . "Eu nu-mi doresc sa fiu pus sub urmarire. Asta este un dispozitiv care prin unde radio poate fi interceptat", a completat o alta persoana.

( citeste continuarea in Cotidianul )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea