Social

#cadre medicale #craiova #protest #spitalul de urgenta

Protest la Spitalul de Urgenta din Craiova

Cadrele medicale care isi desfasoara activitatea la Spitalul de Urgenta din Craiova, protesteaza , vineri, in curtea si pe holurile unitatii.

Motivul acestui protest il reprezinta taierile salariale, scrie evz.ro. Medicii, asistentele si infirmierele sunt suparati de faptul ca nu mai primesc sporul de urgenta de 25%. Din spusele acestora reiese ca directorul Spitalul de Urgenta din Craiova a luat aceasta masura fara a-i anunta din timp.

Astfel, cateva zeci de persoane participa astazi la un protest si ameninta ca vor bloca activitatea in spital pana in momentul in care vor putea discuta cu directorul institutiei.

Un alt motiv de nemultumire il reprezinta faptul ca angajatii spitalului nu mai primesc nici bonuri de masa .

"Ne-au luat tichetele de masa si ne-au redus sporurile pentru conditii grele de lucru de la maximum 100% la 50%. S-a ajuns astfel ca salariile sa fie mai mici cu cateva sute de lei pentru cei mai multi dintre angajati. Este o reducere aberanta, despre care am aflat ca este posibil sa fie definitiva", a declarat Ion Docea, reprezentantul angajatilor din UPU.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea