Social

#protest antimaidanezi #caini fara stapan #caini

Protest antimaidanezi astazi in Capitala

Peste 2.000 de persoane au anuntat ca vor participa la un miting antimaidanezi astazi, 6 septembrie, in Piata Romana, intre orele 19.30 si 21.30. Manifestantii vor ridicarea maidanezilor de pe strada si cer autoritatilor sa ia masuri imediate in acest sens.

Protestul a fost initiat de Organizatia nonprofit "Pro Civilizatia Secolul 21" si cere ca "persoanele care au contribuit la conjunctura nefericita a uciderii lui Ionut sa fie bagate la inchisoare": "In orice tara civilizata, proprietarul de teren pe spatiul caruia se intampla o crima din iresponsabilitatea acestuia este acuzat de omor din culpa. La fel cu proprietarii acestor caini, in cazul asta - ONG-urile care i-au adoptat si apoi i-au abandonat".

De asemenea, in parelel cu acest miting, peste 12.000 de romani au semnat petitia lansata pe reteaua de socializare Facebook "Cainii maidanezi, pericol public", prin care cer eutanasierea cainilor neadoptati in 30 de zile de la prinderea lor.

Sursa foto: citynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea