Social

#politia rutiera #politisti #greva #sindicat

Protest al politistilor: Nu mai dau amenzi si nu mai dirijeaza circulatia

De saptamana viitoare politistii vor lucra mai putin. Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Constractual (SNPPC), Marian Gruia, a declarat ca, incepand de luni, politistii isi vor reduce activitatea la 75%, pentru ca sunt platiti doar 75 la suta.

Astfel, liderul politistilor a anuntat ca acestia nu vor mai participa la audieri in dosarele penale, nu vor mai da amenzi si nu vor mai dirija circulatia .

"Din 20 septembrie anumite activitati vor fi reduse. Politistii vor merge in teren, dar vor sta in puncte fixe, nu vor actiona decat la apelurile de urgenta 112.

Politia rutiera nu va mai dirija circulatia, nu va mai da amenzi, ci doar avertismente , nu vor mai face audieri in dosarele penale. Protestul nostru este similar cu cel al magistratilor. Avertizam autoritatile sa nu faca presiuni la adresa noastra ca s-ar putea sa se trezeasca cu o revolta fara precedent", a spus Gruia, citat de Mediafax.

( citeste continuarea in Ziare.com )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea