Social

Protectia animalelor de pe sigla Craiovei

Anuntul patronului Adrian Mititelu ca vrea sa schimbe sigla Universitatii in perioada imediat urmatoare a stirnit reactii negative din partea suporterilor olteni. Am trait destul din amintiri. Noua generatie de suporteri asteapta rezultate de la echipa de acum. Toata stima pentru marea echipa a Craiovei, dar trebuie sa ne gindim la prezent si la viitor. Eu mi-as dori ca Ilie Balaci sa lucreze la club alaturi de alti jucatori mari din acea perioada, dar nu pot sa-i iau pe toti cu arcanul la club, a spus Mititelu.

Fanii alb-albastri00 nu vad insa cu ochi buni ideea patronului oltean, invitindu-l sa mediteze atent la ceea ce vrea sa faca. Mititelu greseste. Ar face mai bine sa intareasca lotul si sa faca rost de bani pentru transferurile din vara, cind zice ca Universitatea va promova in Divizia A, spunea ieri unul dintre ultrasii craioveni. N-au lipsit nici reactiile acide, de genul: Mititelu a luat-o prin miriste. Sa lase stema asa cum e, pentru ca nu avem timp de bazaconii. Daca mai vine unul la club si vrea sa puna pe stema o girafa sau un hipopotam, putem plimba toata fauna pe stema clubului. Chiar daca Mititelu a declarat ca leul de pe sigla Stiintei este copiat dupa stema judetului, fanii Olteni considera ca el a devenit un simbol pentru juveti. Mititelu sa lase stema si imnul in pace. Leul este simbolul Craiovei si nu cred ca este o alegere buna sa schimbe aceste lucruri. Va intimpina oricum rezistenta tuturor suporterilor si nu a o mie-doua de oameni, dau asigurari fanii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea