Social

Prosteala pe bani multi

Da-le o masa intelectualilor amarati, neiesiti pe la restaurante!

Marian Vanghelie a bagat dihonia in PSD prin dorinta sa arzatoare de a se vedea primar general . Visul de marire al edilului de la sectorul 5 l-a lasat in ofsaid (pentru a cata oara?) pe Mircea Geoana, care s-a trezit anuntandu-l drept candidat "aproape sigur" al partidului, desi nu obtinuse O.K.-ul Comitetului Executiv National.

Vanghelie a mai reusit sa-i ridice tensiunea lui Ion Iliescu, care s-a pomenit acuzat, dupa ani si ani, de o noua "deviatie intelectualista", de aceasta data spre zona liberalilor. O adevarata blasfemie pentru fondatorul PSD, care s-a prins, in sfarsit, pe cine a crescut, ripostand: "Imbogatitule!".

Despre Sorin Oprescu, ce sa mai vorbim?! El pare condamnat sa ramana cu onoarea nereparata dupa doua cicluri electorale in care a fost invins la mustata de Viorel Lis si de Traian Basescu. Daca in 2005 „Doctorul" s-a ferit ca de tamaie sa candideze impotriva lui Adriean Videanu, acum i-a revenit apetitul pentru administratia locala.

Ce-i drept, si datele problemei s-au schimbat. Actualul primar al Bucurestilor si-a dat masura valorii, iar candidatul PD-L, oricare ar fi, nu mai poate beneficia de "valul pro-Basescu".

 

Continuarea in Adevarul

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea