Social

#parlament #pdl #alegeri parlamentare #parlamentari #alegeri locale # comasare alegeri

Propunere PDL: alegeri parlamentare si locale comasate

PDL a propus ca alegerile locale si parlamentare sa aiba loc in in aceeasi zi. Propunerea a fost discutata, duminica, la intalnirea parlamentarilor partidului cu premierul Emil Boc, intalnire desfasurata la Parlament.

Democrat-liberalii au discutat si despre ziua in care ar trebui sa aiba loc acestea si au convenit asupra datei de 18 noiembrie 2012 , au declarat pentru Mediafax surse din PDL.

Aceleasi surse relateaza ca propunerea va fi discutata si in cadrul coalitiei, impreuna cu intentia de trecere la votul uninominal pentru necompensat pentru alegerile parlamentare.

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat la finalul intalnirii de la Palatul Parlamentului ca la aceasta reuniune nu s-ar fi discutat despre termenul la care ar avea loc alegerile, dar ca, din punct de vedere constitutional , incepand din data de 18 noiembrie alegerile ar fi fezabile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea