Social

#zile libere #ziua de nastere # zile libere romani

Propunere legislativa: Liber de ziua de nastere a angajatilor

Angajatii vor fi liberi de ziua lor de nastere, este propunerea legislativa pe care o va depune deputatul PDL Marius Rogin.

Acesta si-a motivat aceasta initiativa prin faptul ca, de ziua lui, angajatul nu da randament la locul de munca pentru ca se gandeste la petrecere pe care o va da in seara respectiva.

"Oamenii care trebuie sa mearga la munca atunci cand e ziua lor de nastere se gandesc cu groaza ca vor avea stat opt, sau multe ore la serviciu si nu vor da randament in acea zi, intrucat gandurile lor sunt in cu totul alta parte, mai precis la petrecere. Mai mult, unii isi fac mari probleme cand e vorba sa isi cinsteasca colegii la serviciu, atat din pricina banilor dar mai ales a ceea ce vor pune pe masa", a declarat Rogin.

"Nu mai vorbesc de deranjul care se face atunci cand colegii sunt invitaţi sa serveasca cate ceva din ce a pus omul pe masa, deranj care afecteaza programul obisnuit al angajatilor. De aceea, cred ca de ziua de nastere, angajatul trebuie sa spun asa, sa primeasca un cadou de la angajator, adica, liber in aceea zi, fapt pentru care voi depune un proiect de lege in acest sens", a mai spus acesta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea