Social

#seminar #economie sociala #incluziune sociala #economie

Promovarea economiei sociale prin Fondul Social European Romania

Secretariatul Tehnic Permanent al Pactului Regional Nord-Vest pentru Ocupare si incluziune sociala (STP-NV) in colaborare cu Serviciul Public Asistenta Sociala Baia Mare, organizeaza seminarul regional cu tema “Promovarea economiei sociale prin Fondul social European Romania. Context national si prioritati locale”.

Seminarul va avea loc la Baia Mare, marti, 7.12.2010, intre orele 13:00 - 16:00. in Sala Europa a Primariei municipiului Baia Mare.

Scopul intalnirii este acela de a oferi o platforma comuna institutiilor si organizatiilor interesate si / sau implicate in dezvoltarea economiei sociale de la nivel local, judetean si regional, conform misiunii PROIS-NV de a sprijini si a dinamiza initiativele din domeniul incluziunii sociale.

Obiectivele seminarului:

  • verificarea oportunitatii si organizarea unor sesiuni de instruire in domeniul acesarii si/sau managementul fondurilor europene dedicate economiei sociale,
  • transferul de bune practici, eventual prin replicarea unor solutii deja implementate
  • crearea de retele parteneriale capabile sa depuna proiecte pe aceasta linie de finantare


Citeste stirea completa pe Imparte.ro - donatii online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea