Social

#proiect buget lideri #rectificare bugetara 2009 #plan bugetar guvern

Proiectul de buget va fi finalizat pana la sfarsitul lunii ianuarie

Prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan a declarat luni, dupa sedinta Biroului Permanent National (BPN), ca ministrul Finantelor , Gheorghe Pogea , le-a dat asigurari ca proiectul de buget pe anul 2009 va fi finalizat pana la sfarsitul acestei luni.

"Domnul Gheorghe Pogea , ministrul Finantelor, a informat membrii Biroului Permanent National asupra stadiului lucrarilor la proiectului Bugetului tarii pe anul 2009 si dansul ne-a dat asigurari la toti ca, pana la sfarsitul lunii ianuarie, Guvernul va prezenta proiectul de Buget ", a spus Stolojan, care a precizat ulterior ca acest lucru inseamna ca Guvernul va avea proiectul de buget definitivat la sfarsitul lunii ianuarie, urmand ca dupa aprobarea acestuia sa fie depus in Parlament, informeaza NewsIn.

Ultimele estimari ale ministerului Finantelor arata ca incasarile la buget, inclusiv veniturile extrabugetare, au fost anul trecut de 31,6% din PIB, fata de 36% din PIB, cat era prognozat de guvernul precedent, a spus pe 8 ianuarie, ministrul de resort, Gheorghe Pogea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea