Social

#bormasina #proiecte

Proiecte de pus in practica, in casa sau in gradina

Pandemia de coronavirus limiteaza activitatile incat incepem sa dezvoltam interes mai crescut asupra zonei de locuit. Pentru cei cu putina indemanare, proiectele DIY devin o gura de aer proaspat. Mai ales daca dispun si de spatiu verde, o mica gradina, se pot gandi la atat de multe proiecte pe care le pot face cu putine materiale.

 

In mod special, pasionatii de bricolaj pot opta pentru cateva investitii pe care sa le faca acum. O bormasina spre exemplu este una dintre cele mai populare scule pe care aproape oricine le detine in propria gospodarie. Achizitiile de acest gen sunt usor de realizat, dat fiind ca magazinele de profil pun la dispozitie platforma online. Spre exemplu, Bricolaj Market face accesul mai facil ca oricand - comanda in 3 pasi simpli, fara sa fie nevoie de crearea unui cont. Totusi, pentru cei care au nevoie, poate fi ceruta consilierea.

Proiecte usor de facut

Casa pentru animale - daca stati la curte, indiferent daca animalul de companie de obicei sta in casa, la exterior puteti crea un spatiu special amenajat pentru patruped. Vor fi necesare placi de lemn, o bormasina si alte cateva scule pe care este posibil sa le aveti deja la indemana in casa. Pentru o mai mare usurinta in decursul unui astfel de proiect puteti opta pentru a comanda bucatile de lemn gata taiate in dimensiunile dorite.

Mobilier ornamental si diferite decoratiuni - pare ca indiferent de cat spatiu am avea la dispozitie mereu se poate mai bine. In incercarea de a exploata orice colt din casa puteti crea polite, rafturi suspendate. Astfel de mobilier este chiar un mod util de a decora in acelasi timp. Aici puteti expune fotografii sau improviza o mini biblioteca, puteti amenaja chiar si un spatiu perfect pentru plantele decorative.

La fel de bine puteti crea litere si cifre mari ce pot deservi drept decoratiuni. Puteti implica si pe cei mici in etapa de vopsire si decorare, finisare a acestora.

Jardienere verticale in gradina sau pe balcon - in aceasta perioada una din preocupari este legata de gradinarit. Plantarea pe verticala salveaza mult din spatiul disponibil, fie ca vorbim de o gradina sau de balconul apartamentului. Un astfel de proiect poate fi realizat destul de usor cu teava pvc, una din acele bormasini eficiente, cu accesorii - sunt necesare gauri cu diametru de 10 cm.

Banca sau spatiu de relaxare - daca scaunele mai vechi sunt scoase din uz, cu spatarele acestora poate fi asamblata o banca cocheta pentru gradina. Este nevoie de ceva imaginatie, insa astfel de proiecte le gasiti si sub forma de tutoriale pe internet.

In functie de proiectul dorit trebuie avut in vedere ce tip de alimentare are bormasina - cu acumulator sau cu fir. Cat despre buget, va puteti astepta la sume variate, intre 500 si 1000 de lei. Cele de tip hobby sunt insa ceva mai accesibile. Vin la pachet cu garantie. Achizitia potrivita o puteti face de la bricolajmarket.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea