Social

#impozit pe profit #turism balnear #investitii in turism #scutire de impozit

Proiect USL: Scutirea de impozitul pe profit pentru investitiile in turism balnear

Alin Burcea , vicepresedintele departamentului de Turism al USL, a anuntat ca formatiunea pe care o reprezinta intentioneaza sa scuteasca de impozit pe profit pe o perioada de cinci ani investitiile in infrastructura de agrement si in turismul balnear . Acest lucru va fi posibil doar dupa ce USL va ajunge la guvernare.

"Aceste masuri vor stimula dezvoltarea turismului in zone in care acum este deficitar. Bugetul nu va fi afectat de aceste scutiri, pentru ca este vorba de investitii noi, care fara aceste facilitati nu s-ar face deloc", a declarat Burcea, citat de Mediafax.

O alta propunere vizeaza marirea taxelor pentru unitatile hoteliere privatizate care nu au fost modernizate.

"Ne mai propunem, de asemenea, cresterea de zece ori a taxelor si impozitelor pentru structurile hoteliere privatizate si nemodernizate. Astfel, cei care le-au cumparat si le-au lasat in paragina vor fi obligati fie sa investeasca in ele, fie sa le vanda", a mai spus Alin Burcea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea