Social

#program arbitrii champions league

Programul returului sferturilor din Liga Campionilor

Astazi este programat pentru sferturile Ligii Campionilor meciul ce se desfasoara intre Liverpool si Arsenal, returul derby-ului englez, ce va fi arbitrat de o brigada din Suedia. Cea dea doua partida se desfasoara intre Chelsea- Fenerbahce fiind condus de o brigada de arbitrii din Germania, conform informatiilor oferite de site-ul oficial al competitiei.

Lista completa a arbitrilor din a doua mansa a sferturilor Ligii Campionilor:

Liverpool – Arsenal

Arbitrii: Peter Frojdfeldt-Stefan Wittberg, Henrik Andren (Suedia). In tur: 1-1.

Chelsea – Fenerbahce

Arbitri: Herbert Fandel-Carsten Kadach, Volker Wezel (Germania). In tur: 1-2.

Dupa un neconvingator rezultat de egalitate realizat in prima mansa intre Liverpool si Arsenal fiecare echipa se gandeste la o victorie in meciul de astazi. Desi Liverpool se poate califica si in urma unui rezultat de egalitate in acest meci tehnicianul de pe Anfield afirma: „Nu vrem un 0-0. Preferam sa marcam, sa castigam. Stim ca Arsenal poate sa inscrie in deplasare”.

In acelasi timp Fenerbahce va incerca imposibilul la Londra: sa joace ca saptamana trecuta, cand a castigat cu 2-1, si sa se foloseasca de avantajul rezultatului din tur pentru a-si apropia victoria finala.

De partea cealalta se afla Chelsea, o echipa ce disputa al patrulea sfert de Champions League din ultimele cinci sezoane, va face tot posibilul pentru a merge mai departe in aceasta competitie. „La Istanbul a fost o buna performanta, dar cel mai prost rezultat, asa ca sigur nu ne dorim repetarea acestui joc. Se intampla in fotbal, mai ales cand domini meciul si concentrarea iti este afectata. Pot sa spun ca am invatat din greseli. Vrem sa dominam partida, ceea ce nu va fi usor. Scopul este accederea in semifinale si vom face tot ce putem pentru a-l atinge. Este o mare oportunitate pentru noi”, a declarat Avram Grant.

Ambele meciuri vor incepe astazi la ora 21:45, ora Romaniei.

Miercuri vor avea loc celelalte doua partide: Manchester United-AS Roma (in tur, 0-2) si Barcelona- Schalke 04 (in tur, 1-0).

 

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea