Social

Programul Rabla se extinde la electrocasnice

Programul Rabla se muta in domeniul electrocasnicelor. Comerciantii primesc frigidere, aspiratoare sau televizoarele vechi ca avans la cumpararea altora.

Clientul se duce cu un produs vechi si primeste o reducere la cumpararea unuia nou. Avansul sau reducerea variaza intre 10 si 25 la suta. De exemplu, la un frigider nou, care costa 1.000 de lei, poti primi o reducere de pana la 250 de lei daca il aduci pe cel vechi de acasa.

Dar, spre deosebire de masini, frigiderul nu trebuie sa fie in stare de functionare. De asemenea, nu conteaza nici marca sau vechimea aparatului.

Aspiratoarele, mouse-urile si camerele web pot fi si ele schimbate. Vanzarile prin sistemul buy-back sunt cu 50% mai mari decat la promotiile obisnuite. Sistemul este avantajos pentru client, dar si pentru mediu. Produsele invechite care consuma mult si sunt din materiale neecologice sunt reciclate.

Sistemul nu se aplica insa tuturor produselor, dar daca va avea succes, comerciantii intentioneaza sa-l extinda la toata gama de electronice si electrocasnice .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea