Social

#cabinete #dantura #dentist #periuta de dinti #sanatate orala #Zambeste Romania

Programul "Rabla" pentru periutele de dinti: dai una veche, primesti una noua

Ziua Nationala a Sanatatii Orale este marcata anul acesta prin Programul "Rabla" pentru periutele de dinti. Sambata, 23 martie, bucurestenii isi vor putea schimba gratuit vechile periute de dinti cu unele noi. Evenimentul se va desfasura in Parcul Tineretului din Capitala, intre orele 10.00 si 19.00.

Caravana Nationala "Rabla pentru periuta ta" este organizata in cadrul campaniei "Zambeste Romania", initiata de compania GlaxoSmithKline Consumer Healthcare. Locuitorii Capitalei sunt invitati sa isi aduca periutele de dinti uzate, iar in schimbul lor lor vor primi un kit complet de ingrijire orala.

Persoanele care isi doresc sa aiba o dantura ingrijita pot primi sfaturi personalizate din partea specialistilor in sanatate orala prezenti la cortul "Rabla".

De la inceputul lunii aprilie si pana la finalul anului, romanii vor putea primi consultatii gratuite la mai multe cabinete stomatologice din tara, prin campania "Zambeste Romania".

Conform statisticilor prezentate cu ocazia Zilei Nationale a Sanatatii Orale din 20 martie, aproximativ 80% dintre romani au probleme cu dantura, insa doar 29% dintre ei s-au prezentat la dentist in 2012. Una dintre cauzele aparitiei acestor afectiuni este si faptul ca romanii folosesc, in medie, aceeasi periuta de dinti timp de un an si jumatate.

Sursa foto: checkdent.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea