Social

#salarii bugetari #cabinetul ponta #guvernul ponta #crestere salarii bugetari

Programul de guvernare al Cabinetului Ponta prevede reintregirea salariilor bugetarilor

Mircea Dusa, ministrul delegat desemnat pentru relatia cu Parlamentul, a depus joi seara la Parlament, programul de guvernare si lista ministrilor propusi in Cabinetul Ponta.

Una dintre principalele obiective prevazute in acest program este reintregirea salariilor bugetarilor, acestea urmand sa revina la nivelul din iunie 2010.

De asemenea, Guvernul isi propune sa restituie pensionarilor CAS-ul incasat ilegal de catre stat.

"Executia bugetara se va realiza de o maniera prudenta, concomitent cu respectarea obligatiilor asumate catre diferite categorii de cetateni, si anume, in cursul acestui an, reintregirea salariilor personalului bugetar la nivelul din iunie 2010 si restituirea sumelor retinute fara baza legala pensionarilor", se arata in document.

Programul de guvernare USL mentioneaza, intre "prioritati esentiale", "toleranta zero fata de coruptie si clientelism", precum si depolitizarea administratiei publice, aratandu-se ca "doar ministrii si secretarii de stat vor fi numiti si sprijiniti politic".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea