Social

Program nefavorabil

In urma cu doua zile, Federatia Internationala de Handbal a anuntat ca Romania va intalni Ungaria si Japonia, in locul Croatiei si a Coastei de Fildes, in turneul preolimpic de la Bucuresti.

In afara unor adversari infinit mai grei, nici programul nu pare cel mai bun pentru fetele lui Tadici. Astfel, ele ar urma sa intal­neasca Ungaria sam­bata, iar in cazul unui esec, juca­toarele noastre vor avea o misiune dificila in fata Poloniei (locul 11 la CM), in ultima zi a turneului.

„Fetele trebuie sa aiba incredere in ele. Trebuie sa castigam toate jocurile, nu avem alta sansa. Toate echipele sunt periculoase, nu doar Ungaria. Sper ca tribunele sa fie pline pentru ca sprijinul publicului o sa conteze foarte mult.

Eu o sa le urmaresc pe fete la televizor la Valcea, dar sper sa ajung la Bucuresti pentru partida cu Ungaria", ne-a spus Valentina Elisei , marea absenta a Campionatului mondial, dar si a turneului preolimpic. In alta ordine de idei, pretul unui tichet, pentru o zi, la turneul preolimpic, care va avea loc in perioada 28-30 martie la Bucuresti, este de 5 lei si se poate procura de la sediul FRH sau de la Sala Poliva­lenta.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea