Social

#avon romania #program finantare avon #avon 2013

Program de finantare Avon 2013

Avon Cosmetics Romania lanseaza primul program de finantare al companiei, in valoare de 100,000 de dolari, adresat ONG-urilor, autoritatilor locale si institutiilor publice din Romania.

“Prin acest program ne propunem sa sprijinim initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private in domeniul sanatatii si serviciilor sociale, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san, precum si suportul adresat victimelor violentei domestice. Este datoria noastra sa fim alaturi de cei care, zi de zi, lupta pentru femeile din Romania si sa finantam proiecte cu un real impact in viata romanilor. Doar impreuna, mediul privat, public si ONG, le putem arata romanilor ca schimbarile in bine se pot produce daca exista interes, dedicare si efort comun”, declara Razvan Diratian, General Manager Avon Romania si Moldova.

Programul de finantare lansat de AVON in acest an, se imparte in doua fonduri: fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” in valoare de 55,000 de dolari si fondul „Proiecte pentru victimele violentei domestice” in valoare de 45,000 de dolari. ONG-urile, autoritatile locale, institutiile publice pot inscrie proiectele doar pe platforma www.avon.grantwizard.ro. Pe site pot fi gasite: formularul de aplicatie, criteriile de eligibilitate, calendarul fondurilor si ghidul aplicantului. Termenul limita de inscriere este 25 august.

Evaluarea proiectelor va fi realizata de catre un juriu din care fac parte: Razvan Diratian (General Manager Avon Romania si Moldova), Raluca Kisescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Nona Roxana Beicu (Project Manager Corporate Responsibility Vodafone Romania), Elena Tudor (Director Directia Generala Protectia Copilului), Victoria Asanache( Presedinte Asociatia pentru preventia si lupta impotriva cancerului "Amazonia"), Lacramioara Botezatu (Project Manager CSRmedia.ro).

***De peste 11 ani Avon dezvolta si sustine proiecte sociale in Romania. Eforturile Avon de responsabilitate sociala se impart in doua directii: lupta impotriva cancerului la san concretizata prin Campania pentru Sanatatea Sanilor si lupta impotriva violentei domestice prin Campania Respectului. Pana in prezent, Avon a investit peste 2,4 milioane de dolari in dotarea cu echipamente medicale a centrelor de oncologie din intreaga tara, in campanii nationale de informare si educare a publicului feminin, in programe de screening pentru femeile peste 40 de ani, dar si in pregatirea asistentilor sociali si maternali care intra in contact cu victimele violentei domestice.

Detalii despre program, dar si despre actiunile Avon in domeniul social gasiti pe www.avoncampaniisociale.ro sau www.avon.grantwizard.ro. Contact: Denisa Mihai CSR Specialist Avon Romania denisa.mihai@avon.com 021 231 25 77; Roxana Sofica Coordonator program Asociatia pentru Relatii Comunitare roxana@arcromania.ro 0264 406 388.

Despre Avon Romania

Despre AVON: AVON - The Company for Women - este lider mondial in domeniul vanzarilor directe de produse cosmetice, cu vanzari de peste 10 miliarde de dolari si peste 45.000 de angajati. AVON este prezenta in peste 100 de tari de pe toate continentele, prin cei peste 6 milioane de Reprezentanti activi implicati in vanzari directe. Avon Romania este lider pe piata cosmeticelor incepand cu 2002.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea