Social

#prognoza meteo #vreme weekend #prognoza meteo weekend

Prognoza meteo pentru weekend (19-20 mai 2012)

Sfarsitul de saptamana aduce o incalzire a vremii, cu maxime termice care pot ajunge aproape de 30 de grade.

Sambata, vremea se va incalzi, dar va fi in general instabila in jumatatea sud-estica a tarii. Cerul va fi mai mult noros in Baragan si Dobrogea, unde pe arii extinse vor exista averse insotite de descarcari electrice.

In Moldova, restul Munteniei, Oltenia si zona de munte innorarile vor fi mai accentuate dupa-amiaza si la inceputul noptii, iar astfel de fenomene se vor semnala local. Izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi de scurta durata.

Maximele termice vor fi cuprinse intre 20 si 26 de grade, in timp ce minimele vor avea valori de 8 - 18 grade.

Duminica, vremea va fi usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales dupa-amiaza si noaptea in estul si sud-estul tarii, precum si in zona de munte, unde local vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vor fi conditii de grindina. In rest doar izolat vor fi ploi de scurta durata. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 6 grade si 18 grade. Maximele termice pot ajunge la 29 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea